Adaugă Răspuns 
Horoscopul zilei de azi
Autor Mesaj
BoLec Deconectat
SuperMod
*******

Mesaje: 201
Data înregistrării: Apr 2013
Reputație: 0
Răspuns: #1
Horoscopul zilei de azi
Dragoste: astrele îți surâd.
Sănătate: astrele îți surâd și mai tare.
Bani: astrele fac pe ele de râs.

Smiley_dilemma
(Ultima modificare: 25-04-2013 08:28 PM de BrizBriz.)
24-04-2013 11:26 PM
Găsește toate mesajele acestui utilizator Citează acest mesaj într-un răspuns
BrizBriz Deconectat
SuperMod
*******

Mesaje: 424
Data înregistrării: Apr 2013
Reputație: 0
Răspuns: #2
RE: Horoscopul zilei de azi
Cum isi petrec zodiile sfarsitul lumii...
......
Berbecii sunt firi aprige, deci tu nu te vei bucura de ultimele clipe pe această lume în pat, la televizor, sau aşteptând să cadă asteroidul. Încăpăţânat şi tenace, creativ şi mereu pus pe rezolvat probleme, berbecul va petrece apocalipsa încercând să scape de ea. Fie că te vei lupta cu armatele de zombie, că vei încerca să te retragi din calea răspândirii virusului, sau că îţi sapi deja un buncăr antiatomic la ţară, sub grădină, tu nu vei renunţa. Dacă vorbim de o cometă, berbecul va găsi singurul loc de pe pământ unde efectele impactului sunt minime. Ai 90% şanse să scapi de apocalipsă.
.....
Taurii au un puternic simţ al stabilităţii financiare, deci sigur ai un fond secret în caz de apocalipsă. Fie că este vorba de nişte conserve cu dată de expirare mare sau de bani şi arme într-un loc ferit, taurul va avea mereu un plan de rezervă şi resurse să-l pună în aplicare. Pentru că taurul nu este o zodie tocmai creativă, s-ar putea să ai probleme atunci când vei fi silit să improvizezi (dacă maşina cu care fugi de zombie rămâne în pană sau dacă iubitul tău dă semne de infectare). Taurii trebuie să aibă un plan bine pus la punct, pentru că în situaţii de criză (cum ar fi sfârşitul lumii, se pierd în detalii). Ai şanse de 60% să scapi în caz de apocalipsă.
......
Gemenii sunt cunoscuţi pentru firea comunicativă şi inteligenţă, deci ai din start nişte avantaje în caz că se petrecere ceva rău, de proporţii astronomice. Oportunişti şi lipsiţi de scrupule, gemenii nus e vor sfii să fure o maşină, să spargă un magazin, o farmacie sau o locuinţă când totul se rezumă la supravieţuire. Cum morala nu este tocmai punctul tău forte, probabil că vei îmbânci oameni bătrâni în fuga spre un loc sigur, vei fura mâncare şi medicamente şi vei minţi cu neruşinare pentru a trece de filtrele poliţiei. Ai 85% şanse să scapi de sfârşitul lumii.
.....
Racii sunt zgârciţi şi emoţionali, ceea ce nu îi ajută prea mult în caz de apocalipsă. Dacă ajungi într-un refugiu, s-ar putea ca cel care te dă afară pentru că a găsit primul un loc ferit să fie în zodia racului. Nici din provizii nu vei primi dacă nu te-ai gândit să-ţi iei singur, deoarece racii nu prea împart cu nimeni ce e al lor. Pe de altă parte, racii care nu au fost atât de norocoşi să găsească un adăpost, s-ar putea să rămână în plină stradă, plângând că lumea, aşa cum o ştiau, nu mai există. Nu dispera dacă eşti rac, firea romantică şi zgârcenia te pot ajuta să scapi alături de un partener dintr-o zodie mai bătăioasă. Singur, ai 45% să scapi în caz de apocalipsă.
.....
Leii sunt vanitoşi şi au nevoie de oameni care să-i urmeze. Dacă, în mijlocul apocalipsei te bate gândul să organizezi oamenii, proviziile şi să ţii un discurs glorios despre supravieţuire şi viaţa cea nouă, este evident că eşti leu. Leii adoră să fie centrul atenţiei, aşa că vor fi mereu în mijlocul hoardelor de zombie, cu arma în mână (dar numai dacă presa face poze), în taberele de refugiaţi (dar numai dacă are putere de decizie), sau în centrul de comandă împotriva dezastrelor naturale (dar numai dacă poate comanda următorul grup de soldaţi).Carismatici şi uşor de plăcut, leii au cam 70% şanse să scape în caz de apocalipsă.
.....
Spirirt critic prin excelenţă şi un perfecţionist desăvârşit, Fecioara va şi aceea care se va plânge de felul în care sunt distribuite alimentele refugiaţilor, de felul în care sunt ţinuţi zombie departe de populaţie, sau de proasta organizare a paturilor de campanie în spitale. Mare fan al regulamentelor şi organizării, fecioara poate ajuta la disciplinarea populaţiei alarmate, la restabilirea ordinii şi la gestionarea crizei din punct de vedere administrativ. Când vine vorba de momente spectaculoase şi neplanificate, fecioara tinde să se piardă şi teama s-ar putea să-i vină de hac dacă trebuie să ia decizii în grabă. Fecioarele au 60% şanse să scape de apocalipsă.
......
Balanţa va fi prea ocupată să se studieze în oglindă sau să lenevească în pat, aşa că s-ar putea să rateze începutul apocalipsei. Dacă scapă de primul şoc, care o va lovi pe nepregătite pentru că visează cu capul în nori, balanţa ar putea să fie de folos în panica creată. Cu puternic spirit analitic şi gândire echilibrată, balanţa va tinde să caute avantajele şi dezavantajele situaţiei, să evalueze şansele şi să arate impecabil în vârful unui morman de moloz. Dacă niciun zombie nu o atacă pentru părul perfect şi scapă de tsunami prin simplul fapt că a întârziat la muncă, balanţa are destule şanse să se descurce, cam 50%.
......
Paranoic şi temător din fire, Scorpionul era sigur că va veni sfârşitul lumii. Fiind neîncrezător prin excelenţă, scorpionul va şti să se ferească de cei care sunt infectaţi cu virusul ucigaş, va evita zonele dubioase unde, probabil se ascund zombie şi va avea totul la îndemână în caz de cataclism, pentru că este atât de posesiv. Iubitul va trebui să se ţină după tine şi să facă tot ce-i spui, pentru că nu accepţi să mori în asemenea hal. Cel mai mult riscă să îşi bage nasul unde nu-i fierbe oala, dacă ajunge într-un loc sigur. Deşi nu are încredere în nimeni, s-ar putea ca magnetismul său să atragă tot felul de dubioşi şi oportunişti. Scorpionii au 70% şanse să scape în caz de apocalipsă.
......
Optimist desăvâşit, Săgetătorul vede chiar şi cele mai bune aspecte ale apocalipsei. Fuga spre un adăpost sau lupta cu zombie sunt pentru el o aventură palpitantă. Virusul care a şters jumătate din populaţia planetei nu a făcut decât să elibereze nişte spaţiu, iar cometa a lovit în altă parte, deci nu avem ghinion că a venit apocalipsa, avem noroc că asteroidul a căzut mai încolo. Săgetătorii trec zilnic razant pe lângă moarte, deci o apocalipsă nu va fi o schimbare foarte mare faţă de viaţa sa de zi cu zi. Cel mai probabil, săgetătorul va avea noroc chior şi va fi plecat tocmai când vine prăpădul, va dormi pe timpul dezastrului natural, sau va fi proprietarul casei pe care zombie au ratat-o când distrugeau totul în cale. Săgetătorii au cam 80% şanse să scape, dar mai mult din pură baftă, decât din spirit de luptă pentru supravieţuire.
......
Capricornii sunt şi ei mari fani ai planurilor şi nu prea se descurcă atunci când sunt forţaţi de împrejurări să ia decizii în grabă. Le place să aibă mereu dreptate, aşa că vei avea de furcă dacă vrei să convingi un capricorn să conducă pe altă şosea, pentru că este mai liberă sau că zombie vin fix din direcţia spre care vă îndreptaţi. Un capricorn o să ştie mereu ce are de făcut, deci nu o să te pierzi cu firea. La fel, dacă apocalipsa vine sub forma unui cataclism natural (cutremur, tsunami), vei avea destule resurse şi sânge rece să treci cu bine de şocul iniţial. Dacă te aleargă nişte zombie, s-ar putea să te irite foarte tare că te forţează să alergi într-o anumită direcţie, aşa că înainte să te arunci, ţipând, spre ei, ia cu tine o puşcă de calibru mare. Capricornii au peste 90% şanse să scape în caz de apocalipsă.
.....
Plină de adrenalină şi inventivă, nu vei avea mari probleme să te obişnuieşti cu ideea că lumea s-a terminat. Spiritul liber şi gândirea laterală fac din Vărsători nişte supravieţuitori cu şanse reale. Dacă apocalipsa vine cu zombie, vărsătorul va găsi arma potrivită şi o persoană care să îl înveţe să tragă bine. Dacă lumea se sfârşeşte printr-un virus ucigaş, vărsătorul va fi cel care va propune un nou tip de mască protectoare, iar în caz de asteroid, va organiza listele cu persoanele care se urcă în naveta spre Marte. S-ar putea să lase persoana iubită în afara listei dacă este nevoie de sacrificii, deci nu te baza pe vărsător să îşi dea viaţa pentru a te salva. Şansele de supravieţuire sunt de 90%, deoarece are sânge rece şi cine împarte, parte-şi face.
.....
Peştii vor fi devastaţi de ideea că lumea s-a sfârşit şi mulţi vor renunţa pur şi simplu. Alţii vor insista să îşi dea viaţa pentru vreo cauză nobilă, cum ar fi escortarea orfanilor din fabrica nucleară, jertfa zilnică pentru zombie din jurul oraşului sau oamenii care ies primii să testeze aerul după explozia asteroidului. Peştii au o sensibilitate ieşită din comun, ceea ce înseamnă că lumea lor s-a sfârşit oricum odată cu apocalipsa. Dacă vor supravieţui, peştii simt că nu mai au un rost în viaţă, aşa că vor lăsa pe alţii să decidă. Şansele de supravieţuire pentru peşti sunt minime, deoarece nu prea au lupta în sânge, iar o lume post apocaliptică nu le poate oferi dragostea şi confortul de care au nevoie. Şanse de scăpare pentru peşti: 20% (aici se încadrează cei care luptă să supravieţuiască pentru copiii lor, sau familie).
(Ultima modificare: 06-11-2013 12:53 PM de BrizBriz.)
25-04-2013 10:00 PM
Găsește toate mesajele acestui utilizator Citează acest mesaj într-un răspuns
BrizBriz Deconectat
SuperMod
*******

Mesaje: 424
Data înregistrării: Apr 2013
Reputație: 0
Răspuns: #3
RE: Horoscopul zilei de azi
Zodiile si sanatatea
..........................
Berbec
Semnul berbecului este legat de pamant. Afectiunile cele mai frecvente sunt cele legate de cap, migrene, nevralgii, ameteli si insomnii.
Tendintele tale comportamentale
Esti o cornuta si esti perceputa ca atare. Te bazezi pe o energie vitala exceptionala si pe o minte puternica pentru a-ti satisface dorinta de reinnoire si de cucerire. Ai tendinta de a-ti risipi energia. Si nu te vei opri decat atunci cand vei fi epuizata. Dar pana cand se intampla asta, nu acorzi importanta senzatiilor trecatoare, neplacerilor fizice de moment. Nevoia ta de activitate te face sa neglijezi semnalele de alarma pe care corpul tau incearca sa ti le transmita. Si asa ajungi la afectiuni cronice. Rezisti la suferinta, din orgoliu. Si cand esti bolnava, preferi sa disimulezi, sa-ti ascunzi durerea decat sa pari slaba. Pentru tine, sa lupti impotriva unei boli inseamna, nici mai mult, nici mai putin, decat sa castigi o batalie in plus.
Ce-ti face rau?
O viata monotona, fara provocari si problemele existentiale insurmontabile.

Taur
Semnul taurului este legat de gat si de vertebrele cervicale. Bolile cele mai frecvente sunt asadar intalnite in aceste zone. Anghine, laringite, afte, oreion, otita, torticolis, iata cu ce te poti confrunta! Dar, dupa cum se stie, e nevoie de mai mult pentru a te invinge!
Tendinte comportamentale
Esti dintr-o bucata. Taurii sunt cunoscuti pentru incapatanarea lor. In acelasi timp, anumite nuantari ar putea fi aduse si de ascendenti. Taurii pot oscila intre un caracter taciturn si linistit si unul expansiv si sangvin. Un lucru este sigur insa: iti place sa te bucuri de viata!
Asa stand lucrurile, iti este foarte frica de boala, caci nu-ti place sa pierzi ceea ce ai. Incluzand sanatatea. Asadar ai tendinta sa acorzi atentia cuvenita medicamentelor ce-ti sunt prescrise si sa urmezi tratamentele in mod constiincios. Dar intr-o etapa prealabila, doctorul tau va avea nevoie de multa rabdare pentru a te linisti. Daca ai cea mai mica indoiala sau lipsa de incredere, nu vei ezita in a te adresa unui alt medic. Si asta pana cand vei fi sigura ca ai gasit cel mai bun terapeut. Deja ai o reputatie in acest sens si stiu cu totii ca nu esti cel mai comod pacient.
Proiectele tale au uneori nevoie de timp pentru a se coace, insa odata ce le-ai pornit, nu vei mai avea odihna. Asa se intampla ca boala sa apara atunci cand nu dormi, nu te relaxezi suficient. Sau atunci cand ai o pierdere financiara, materiala sau afectiva. Nu-ti dorim niciuna dintre ele!
Ce-ti face rau?
Teama este cel mai mare dusman al tau. Si ti-e frica intruna: de saracie, de boala, de un regim draconic. In general, de lucruri care te-ar indeparta de deliciile vietii.

Gemeni
Gemenii sunt responsabili de urmatoarele zone: torace, omoplati, clavicule si sistemul nervos. Afectiunile cele mai curente se localizeaza in partea superioara a corpului sau sunt legate de sistemul nervos. Iata cateva repercusiuni: astm, tuse cronica, bronsita, tulburari nervoase, fracturi ale membrelor superioare.
Tendinte comportamentale
Mereu in schimbare, asa te descriu cunoscutii. Mereu in miscare, cautand noi experiente si senzatii diverse, uneori instabila, superficiala si oportunista. Dar si stralucitoare, inteligenta, sclipitoare!
Gemenii sunt pacienti amuzanti, nerabdatori sa se vindece sau ignorand total medicatia prescrisa. Reusesti mereu sa-ti sochezi medicul. Iti place sa te joci cu focul. Ai grija, de fapt te joci cu sanatatea ta. Este mereu o latura in tine care spune “ne prefacem ca nu-i asa”. Asta te face sa-i razi in nas medicului. Incorigibilii Gemeni! Schimbi cabinetele si spitalele mereu, ceea nu usureaza demersul medical si nu grabeste vindecarea. Esti genul care crede ca, daca vorbeste despre afectiunile sale, acestea vor disparea ca prin minune. Se stie bine ca pentru tine comunicarea este vitala. De altfel, deseori tocmai din cauza lipsei socializarii, a mutarii intr-un oras nou, a unei despartiri apar primele simptome.
Ce-ti face rau?
Ideea de a fi singura te blocheaza. La fel, gandul de a te afla intr-un context nefavorabil curiozitatii tale intelectuale, neputinta de a studia, de a te cultiva, de a afla concepte noi si idei inovatoare...

Rac
Semnul Racului este legat de partea superioara a abdomenului, de piept, de sistemul digestiv si de ochiul stang. Printre raci, sunt persoane predispuse la aerofagie, la tulburari gastrice, la arsuri si ulcere, la tulburari oculare. Sunt predispusi la intoxicatii alimentare.
Tendinte comportamentale
Sa te lasi sau nu fermecat de un Rac – aceasta este intrebarea. Racii au o legatura indisolubila cu trecutul lor sau, din contra, nu traiesc decat de dragul aventurilor viitoare, a senzatiilor noi. Caracterul lor este impregnat de emotivitate, melancolie sau, paradoxal, de capricii. Cei doi poli opusi pot fi regasiti la aceeasi persoana, depinde de stare.
Asa stand lucrurile, cand vine vorba de sanatate, adoptati o singura atitudine: cereti sa fiti protejate si cocolosite. Cu acest pret, va recuperati toate capacitatile fizice. Niciun miracol nu se intampla fara cei apropiati, fara prieteni, fara iubiti! Ce sa mai vorbim despre
medicul care se ocupa de voi. Acesta trebuie sa fie neaparat un prieten. Nu esti linistita decat de un diagnostic pus de o persoana in care ai incredere totala, care tine la tine sau, cel putin, te apreciaza. Este posibil ca respectivul doctor sa se fi ocupat si de unul dintre parintii, una dintre rudele tale, sa fi studiat istoria medicala a familiei. El trebuie sa fie bine familiarizat cu aceste aspecte, caci altfel carapacea ta este greu de spart.
Partea proasta este ca la cel mai mic semn de boala, te simti in pragul agoniei. Sa fii bolnava inchipuita are totusi avantajele sale. Esti rasfatata de ceilalti si profiti de asta fara rusine.
Ce-ti face rau?
Situatiile in care te simti nelinistita: schimbarile bruste, dezradacinarea, despartirea, un mediu ostil, un eveniment trist din familia ta.

Leu
Semnul Leului este legat de coloana vertebrala, de vertebrele dorsale, de sistemul cardio-vascular si de ochiul drept. Afectiunile asociate acestei zodii: palpitatii, accidente cardiace, posibile anomalii la coloana vertebrala si tulburari oculare.
Tendinte comportamentale
Trebuie sa te menajezi. Este cam greu caci ai o putere de munca, o energie fizica iesita din comun. Esti foarte exigenta cu tine insati.
Atunci cand esti obligata sa mergi la medic, se poate spune despre tine ca esti cu siguranta o pacienta insuportabila. Sa mergi la un cabinet echivaleaza din partea ta cu recunoasterea faptului ca ai o slabiciune, ca esti inferioara din punct de vedere fizic. Cu curaj, incerci sa iesi din aceasta situatie jenanta recuperandu-ti sanatatea cat mai repede posibil pentru a putea face parada din nou cu aspectul tau impunator. Cel mai bun sfat pe care ti-l poate da un medic este sa inveti sa-ti acorzi cateva sedinte scurte, in fiecare zi, de relaxare. Asta pentru a evita surmenajul. Intelegi aceste sfaturi, dar nu prea vei reusi sa te tii de ele.
Ce-ti face rau?
Printre factorii care-ti dauneaza cei mai importanti sunt cei legati de reputatia, de imaginea ta. Pierderea responsabilitatilor, a locului de munca, un esec profesional sau familial, o popularitate in scadere, o imbatranire prematura, toate acestea te pot imbolnavi.

Fecioara
Semnul Fecioarei este legat de abdomen si de sistemul digestiv. Slabiciunile legate de aceste zone includ colite, constipatie, tulburari digestive, crize de ficat, calculi...
Tendinte comportamentale
Esti foarte adesea perceputa ca o fiinta complexa. Cu o fire rezervata, analitica, calculata, iti surprinzi uneori anturajul cu reactii paradoxale, situate la antipodul celor ce se cred despre tine. Este ciudat si derutant pentru ceilalti. Si totusi in tine dormiteaza o fire nonconformista, instinctuala, autoritara. Cine ar fi crezut? E ca si cum in tine ar fi doua persoane. Nu esti departe de Myster Hyde.
Fecioara acorda importanta cuvenita problemelor de sanatate. Ai tendinta de a merge des la medic pentru auscultatii. Esti interesata de orice metoda de prevenire a bolilor, de diete, de tot ce pui in farfurie. Esti pacienta exemplara caci respecti cu strictete sfaturile medicului, insa nu fara a pune intrebari. Incerci sa intelegi perfect sursa problemelor tale, modul in care interactioneaza medicamentele cu boala. Pui usor in practica masurile elementare pentru a grabi vindecarea (regim, schimbarea stilului de viata etc).
Ce-ti face rau?
Senzatia ca esti inutila, sentimentul ca nu esti suficient de eficienta. Dar si alte cauze psihologice sau legate de evenimente pot avea un impact asupra sanatatii tale: prea multe responsabilitati, prea mult stres, pierderea locului de munca, o viata traita departe de natura, un stil de viata care lasa de dorit...

Balanta
Semnul Balantei este legat de vertebrele lombare, de aparatul urinar si de sistemul hormonal. Printre afectiunile frecvente la aceasta zodie, se numara lumbago, colica renala, fragilitate renala sau cistite.
Tendinte comportamentale
Ai o fire extrovertita si spontana. Pentru tine, comunicarea este esentiala. Nu poti trai fara sa fii in contact cu altii, cu cei la care tii, fie ca fac sau nu parte din anturajul apropiat. Caracterul tau jucaus este apreciat, ca si simtul tau al diplomatiei. Asta nu inseamna ca nu nutresti si niste pasiuni exclusive.
Visezi la o lume dreapta, fara conflicte caci nu suporti nedreptatea si violenta. Din aceasta ratiune, ai tendinta de a-ti suprima impulsurile agresive atunci cand adevarurile pe care simti nevoia sa le spui ti se par importante. Acest conflict interior te dezechilibreaza din punct de vedere emotional. Si asa se deschide o poarta, cea a afectiunilor somatice.
Nu asculti decat de medicii amabili, cu o fire afectuoasa. Obiectivul principal este sa-ti regasesti echilibrul psihic. Numai asa iti poti vindeca trupul. In afara de medicatie, ai nevoie de o activitate artistica in perioadele dificile sau chiar in mod regulat, daca munca ti-o permite.
Ce-ti face rau?
Forta, conflictele deschise si, mai presus de orice, lipsa iubirii caci pentru tine a trai inseamna a iubi si a fi iubita. Evenimentele care declanseaza o situatie de criza pot fi o despartire, o stare de raceala afectiva, un conflict important sau un soc emotional.

Scorpion
Semnul Scorpionului este legat de partea inferioara a sistemului digestiv, dar mai ales de organele genitale, de vezica si de organele interne de reproducere (ovare, de exemplu). Afectiunile cele mai raspandite: cele urinare si genitale, tulburari legate de sexualitate sau fermentatie intestinala.
Tendinte comportamentale
Se spune adesea ca esti oaia neagra a zodiacului. Ai reputatia unui caracter puternic, complex. Este greu sa te “citeasca” celalalt. De altfel, te surprinzi pana si pe tine! Aliatii tai in viata sunt individualismul si instinctul. Supravietuirea este a doua ta natura si se spune despre Scorpioni ca au capacitatea de a renaste mereu din propria cenusa...
Esti si oaia neagra a doctorilor, nu numai a zodiacului. Atunci cand mergi la consultatii, trebuie sa te intrebi daca vrei cu adevarat sa te vindeci. Diagnosticul medical ramane uneori superfluu caci nu-ti ajuti medicul in niciun fel. Gustul tau pentru secret nu faciliteaza in niciun fel sarcina lui.
Din contra, boala este uneori traita ca si cum ar fi o metoda auto-punitiva. Din aceasta cauza, ai impresia ca este o etapa obligatorie catre purificare, pentru a te elibera de o povara, pentru a-ti spala un pacat. Atitudine care uneori te poate duce pe masa de operatie...
Cum ar trebui tratat un asemenea caracter? Doar un medic capabil sa-ti spuna adevarul, capabil sa descifreze putin mecanismele inconstientului tau, dar fara dorinta de a te “descoperi” sau de a-ti face rau, va sti sa te convinga. De aici incolo, vointa ta de fier se va pune in slujba vindecarii tale.
Ce-ti face rau?
O existenta fara provocari, fara sare si piper, fara lupte de dus si fara enigme de rezolvat. Sau un eveniment asociat cu pierderea locului de munca, cu o despartire, cu decesul cuiva.

Sagetator
Semnul Sagetatorului este legat de zona bazinului, de coapse, de solduri si, prin extensie, de sacrum, coccis si nervul sciatic. Afectiunile frecvente: celulita localizata la nivelul feselor si coapselor, criza sciatica, luxarea soldului, fractura de femur.
Tendinte comportamentale
Sagetatorul este cunoscut pentru personalitatea sa joviala. Ii place sa se bucure de viata, este binedispus, drept, loial si bine integrat in societate. Ii place sa acceada in posturi de conducere sau sa-si intemeieze o familie. Anumite influente planetare pot modifica putin acest portret cam conformist pentru a-l face, din contra, o fire inspaimantator de independenta. Atunci va prefera la mearga la capatul lumii in cautarea dragostei si va renunta la rutina din jur. Atunci cand esti bolnava, optimismul tau triumfant va grabi vindecarea. Cooperarea cu medicul merge foarte bine intrucat te grabesti sa-i asculti sfaturile. Te sfatuim totusi sa-ti alegi doctorul cu grija caci ai tendinta de a acorda incredere mult prea usor, de indata ca vezi o placuta aurie cu numele agatata pe o usa.
Ce-ti face rau?
Daca iti dai seama ca idealul tau e un miraj, o idee doar care nu se va concretiza niciodata, daca nu-ti vezi proiectele realizandu-se, daca te simti tradata de o persoana care in ochii tai era un monument de moralitate, toate acestea pot face ca o suferinta de ordin psihic sa se somatizeze.

Capricorn
Semnul Capricornului este legat de structura osoasa, de genunchi, articulatii, dentitie, dar si de piele, unghii si par. Afectiunile cele mai frecvente sunt urmatoarele: artroza, reumatism, carii, afectiuni cutanate (eczeme, acnee, negi ).
Tendinte comportamentale
Esti prin natura ta ambitioasa. Dar recunosti rareori deschis aceasta dorinta de a urca. Urci treptele unei ierarhii, duci la bun sfarsit proiectul vietii tale, in umbra, aproape in tacere, dar intr-o maniera asidua si calculata. Obiectivul tau este fie material, fie moral, fir mistic.
Esti rareori bolnava si, cand ti se intampla, faci fata cu bine. Strangi din dinti pentru a nu arata semne de slabiciune. Atat de bine incat atunci cand ajungi in sfarsit la medic diagnosticul este de natura sa te alarmeze. Iei foarte in serios recomandarile medicului si urmezi retetele cu scopul de a te vindeca cat mai repede. Urasti sa fii dependenta de ceva, urasti situatiile care te fac vulnerabila.
De aceea, medicul trebuie sa stie sa-ti menajeze sensibilitatea pe care o ascunzi atat de bine, in spatele unei aparente placide si increzatoare. Un diagnostic realist insotit de recomandari incurajante este cel mai bun mijloc de a nu face sa creasca pesimismul in care cazi prada adesea. Terapeutul este sfatuit sa te lase sa exprimi ceea ce nu-ti place, ce nu merge cum trebuie daca percepe o astfel de nevoie. Atunci vei da frau liber, te vei putea elibera.
Ce-ti face rau?
O situatie profesionala instabila, o situatie in care ai fost obligata sa cobori garda, umilinta. Un esec profesional sau o despartire in familie.

Varsator
Semnul Varsatorului este legat de picioare, de glezne si de circulatia sanguina. Afectiunile cele mai raspandite la nativii acestei zodii: entorsele, rupturi de tendoane, fractura de tibie si tulburari de circulatie (varice).
Tendinte comportamentale
Varsatorul este deseori dotat cu o fire rebela, nonconformista, individualista, dar profund originala. Ii plac independenta si ce e modern. Cu varsta, devine totusi mai intelept, mai “asezat”. Boala este o situatie in care face dovada unei mari serenitati. Pare adesea detasat. Chiar si cand vorbeste cu medicul, pare ca ar discuta despre altcineva. Modul deschis de a fi pare sa sugereze ca daca exista boala, atunci exista si niste cauze fiziologice sau psihologice ce trebuie descoperite. Esti pacienta favorita intrucat stii sa cooperezi foarte bine cu medicul. Ai o singura hiba: medicul trebuie sa urmareasca pas cu pas vindecarea ta pana la recapatarea totala a sanatatii caci esti in pericol de recidiva. Aceasta este o caracteristica proprie Varsatorilor si planetei Uranus. In schimb, poate sa incerce pe tine tot felul de tratamente noi, inovatoare. Este chiar indicat s-o faca.
Ce-ti face rau?
Sa-ti pierzi independenta, sa cedezi unor constrangeri de ordin profesional sau familial, sa nu-ti mai faci planuri de viitor sau sa suferi o mare deceptie cu prietenii.

Pesti
Semnul Pestilor este legat de sistemul imunitar, dar si de picioare. Afectiunile cele mai frecvente sunt: picioare sensibile, chiar operate, unghii incarnate, maladii microbiene sau virale.
Tendinte comportamentale
Temperamentul Pestilor este dublu, ca si semnul. Pestii sunt fie persoane altruiste, artisti, adepti ai evadarilor, ai cautarilor, chiar putin mistici. O alta categorie sunt persoanele care se multumesc cu putin, adora sa fie captive in acvariul lor sau intr-o plasa pe care au tesut-o singure si sa depinda de circumstante sau de ceilalti.
Nu ai cele mai bune arme pentru a lupta impotriva bolilor. Caci mintea ta nu este cel mai bun atu pentru a repara ceea ce nu merge. De fapt, ai tendinta delasarii. Te vei trezi numai daca un medic sau cineva din afara, un prieten, o ruda te vor zgaltai zdravan. Afectiunile de care suferi sunt adesea simptome ale unei frici de a infrunta constrangerile si provocarile de zi cu zi. Medicul tau va trebui sa stie sa te asculte, sa te linisteasca si sa-ti dea sfaturi practice despre cum iti poti imbunatati stilul de viata.
De ce nu te gandesti sa practici o activitate sportiva sau artistica? Medicul va evita sa-ti prescrie prea multe medicamente, caci poti dezvolta usor dependente.
Ce-ti face rau?
Sentimentul de excludere, de respingere, limitele impuse de viata cotidiana. O ruptura afectiva sau pierderea unui loc de munca dintr-o companie in care te integrasei bine.
(Ultima modificare: 06-11-2013 12:54 PM de BrizBriz.)
30-04-2013 08:04 PM
Găsește toate mesajele acestui utilizator Citează acest mesaj într-un răspuns
BrizBriz Deconectat
SuperMod
*******

Mesaje: 424
Data înregistrării: Apr 2013
Reputație: 0
Răspuns: #4
RE: Horoscopul zilei de azi
Apetitul sexual în funcţie de zodie.
Berbec
Recunoscut pentru pasiunea specifică unui semn de foc, nativul din Berbec este ispitit cu uşurinţă şi îşi exprimă cu uşurinţă sexualitatea. Secretul care îi stimulează apetitul sexual al Berbecului este energia – trebuie să fiţi un partener activ şi spontan ca să îl stârniţi pe cel născut sub acest semn astral.
Taur
Cei ghidaţi de acest semn zodiacal nu îşi schimbă prea mult activitatea sexuală, de-a lungul vieţii – nu se grăbesc, nu contează aşa mult exhibiţiile fizice, ci se excită în faţa unui partener senzual, tandru, romanţios. În preajma unui Taur, pentru a-l motiva sexual, nu uitaţi de eleganţa voastră, de zâmbet şi de parfum.
Gemeni
Dacă nu vă pierdeţi toată energia în activităţi profesionale, cel mai probabil este ca libidoul dvs. să rămână viu toată viaţa. Pe parcurs, interesul se menţine prin diversitate, divertisment sexual, schimbarea frecventă a poziţiilor, a locurilor, a rolurilor, a muzicii pe care faceţi sex cu un Gemeni.
Rac
Sexualitatea unui Rac are o legătură puternică cu viaţa sa interioară – de exemplu, un Rac se poate simţi liber din punctul de vedere sexual dacă este sigur pe el, dacă trăieşte interior frumos.
Nativul din Rac nu are un libidou crescut şi este uşor răsfăţat din acest punct de vedere, dar când ajungi la punctul lui cheie şi îl faceţi să se bucure de fiecare moment mărunt, fii sigur de amintiri din cele mai plăcute.
Leu
Firea nativului din Leu este orientată spre plăcere şi, cu atât mai mult, spre plăcerea sexuală, iar interesul nativul al Leului pentru sex cunoaşte cote mari. De regulă, fiind un semn fix, Leul nu îşi schimbă apetitul sexual, indiferent de vârstă, loc sau partener. Doar că apetitul sexual al Leului moate fi motivat de simple petreceri, activităţi recreaţionale sau sportive...
Fecioară
Interesul sexual al semnului astral Fecioară este inconstant. Chiar dacă ai o pasiune debordantă, asemănătoare zodiei Scorpion, nu ai puterea acestuia de a te automotiva.
Apoi, între exprimarea sexualităţii şi mintea Fecioarei există o legătură puternică şi, de cele mai multe ori, activităţi exterioare precum munca, vă va strica dispoziţia pentru sex. Tot semnul astral Fecioară este recunoscut pentru fanteziile sexuale trăite pe ascuns, în propriile cămăruţe ale minţii.
Balanţă
Secretul unui apetit sexual crescut este echilibrul, iar faptul că aparţineţi unui semn cardinal se prea poate ca, într-un târziu să ajungeţi la această satisfăcătoare stare de fapt.
Apetitul sexual este, din naştere, crescut, dar se va confrunta tot timpul cu greutatea de a lua decizii a nativului din Balanţă...
Scorpion
Fiind asociat cu casa a VIII-a, Scorpionul se defineşte, printre altele de: patos sexual, dorinţă sexuală foarte puternică, comportament sexual „aprins” – el este cel mai preocupat semn astral de sex, fantezii sexuale, orice tip de atitudine sexuală.
De cele mai multe ori, Scorpionii au şi cea mai împlinită viaţa sexuală, iar apetitul sexual nu va cunoaşte dezechilibre mari în timp. El este la cote mari şi va rămâne la cote mari pentru că
Scorpionul ştie foarte bine ce e important pentru el.
Săgetător
Viaţa sexuală a Săgetătorului este una, în linii mari, fericită, regulată pentru că Săgetătorul este un semn zodiacal care ştie când să se implice, când să ia distanţă, când să îşi exploateze apetitul sexual, când să se tempereze.
În genere, Săgetătorii nu îşi complică existenţa, ceea ce îi face să menţină capacitatea şi emoţia sexuală (nealterate, sănătoase) pe linia echilibrului, toată viaţa.
Capricorn
Despre Capricorn se spune că este un semn al durabilităţii chiar şi în ceea ce priveşte acitivitatea sexuală. Astfel, cei născuţi sub acest semn astral îşi păstrează viu apetitul sexual, mult timp, chiar şi pentru aceeaşi persoană.
Dar asta nu înseamnă că el are neapărat un apetit sexual debordant – Capricornul nu face niciodată excese nici măcar în tinereţe. Nu se excită aşa de repede ca alte semne zodicale, dar nici nu îşi pierde la fel de repede ca ele interesul.
Vărsător
Aşa cum am mai scris şi în articolele precedente, Vărsătorul este un semn astral deschis la minte şi foarte motivat atunci când vine vorba de sex.
Apetitul sexual al Vărsătorului există (din belşug) şi este întreţinut în timp prin diversitatea poziţiilor sexuale, tehnici mai puţin tradiţionale şi prin sexualitatea ce stimulează mintea şi spiritul.
Peşti
Sexualitatea Peştilor cunoaşte înălţimi mari, precum şi coborâşuri dureroase: trăiesc sexul cu emoţii intense şi au, uneori, un apetit sexual copleşitor. Dar, tocmai pentru că se epuizează în aceste faze, Peştii au lungi perioade de plictis faţă de cei din jur.
Mai mult, un nativ al acestei zodii te poate surprinde oricând cu dorinţe nebănuite, apetitul său sexual fiind stimulat de gesturi pe care poate alţii nu dau doi bani şi cel mai important, pentru
Peşti sexualitatea are întotdeauna o doză de sentimentalism.
(Ultima modificare: 06-11-2013 12:54 PM de BrizBriz.)
04-05-2013 04:05 PM
Găsește toate mesajele acestui utilizator Citează acest mesaj într-un răspuns
BoLec Deconectat
SuperMod
*******

Mesaje: 201
Data înregistrării: Apr 2013
Reputație: 0
Răspuns: #5
RE: Horoscopul zilei de azi
CE SPUN ASTRELE PENTRU 2013 (14, etc.)
Berbec
Semn de foc: scanteie
Trasatura principala: impetuozitatea.
Fraza favorita: primul!
Berbecul nu stie niciodata ce va face. De asta, atunci cand merge, merge cu capul inainte. Astfel, daca ajunge la linia de finis in acelasi timp cu altcineva, va putea spune: "Primul!".
Atunci cand trebuie sa treaca la actiune, nu sta prea mult pe ganduri. Se arunca de la trambulina si, pe la jumatate, descopera ca in piscina nu mai e apa. Cuvantul esec nu exista insa in vocabularul sau si va incerca sa-si "dreaga" imaginea prin cinism. Va spune: "Poate acum schimbati apa! Ca e mizerie in piscina!".
Taur
Semn de pamant: Casa
Trasatura fundamentala: rabdare inepuizabila.
Fraza favorita: gandesc, deci insist.
Taurul, atunci cand merge, nu ridica un picior daca celelalt este asezat ferm pe pamant. Din aceasta cauza, mai mult decat sa mearga, el face istorie. Daca Berbecul sare de la trambulina inainte sa se uite, Taurul va sti numele constructorului, materialele folosite, volumul apei si temperatura. Berbecul actioneaza cu hotarare, Taurul cu obstinatie. Berbecul vrea ca toata lumea sa-l asculte, Taurul are o rabdare fara limite incercand sa-i faca pe ceilalti sa-si schimbe parerea.
In concluzie, relatia lor s-ar putea desfasura asa:
Berbecul ii spune Taurului, aflat la 10 metri distanta: - Vino aici! (asta e hotarare).
Taurul: - Nu! (asta e obstinatie).
Berbec: - Vino aici!
Taurul (fara sa se miste): - Nu!
Berbecul (facand doi pasi): - Vino aici!
Taurul (fara sa se miste): - Nu!
Berbecul (avansand doi pasi): - Vino aici!
Taurul (fara sa se miste): - Nu!
Berbecul (facand doi pasi, se trezeste fata in fata cu Taurul): - Vezi? Asa imi place! Sa vii unde-ti spun EU!
Gemeni
Semn de aer: rafala.
Trasatura caracteristica: mai multi intr-unul.
Fraza favorita:Adevarul e ca totul e minciuna.
Gemenii sunt ca o rafala cu corp uman: nu-i vezi sosind, nu-i vezi nici plecand. Toti avem un eu care ne conduce, dar gemenii au doua, uneori mai multe. Unul dintre ele este dulce si tolerant, celalalt este critic si uracios. De-asta, gemenii nu cunosc drumul de mijloc: ori iti vad defectele, ori calitatile, depinde de geamanul care te priveste.
Daca acesta este cel dulce, iti va spune: "arati mai bine ca niciodata!"
Daca dai peste cel uracios: "Cand o sa mai slabesti si tu?"
Rac
Semn de apa: marea.
Trasatura caracteristica: nesiguranta pe plan sentimental.
Fraza favorita: Simt, deci exist.
La inceput, nu-ti acorda cine stie ce incredere. Trebuie sa ti-o castigi singur, fiind afectuos si tandru. Si sa le spui de o mie de ori ca-i iubesti, pentru ca Racii sunt adevarati vampiri sentimentali si tot timpul se plang ca nu primesc suficienta dragoste. Tu-i spui:
- Te iubesc.
Si Racul intreaba: Cat?
Leu
Semn de foc: soarele.
Trasatura caracteristice: nevoia de a fi in centrul atentiei.
Fraza favorita: Sunt rege /regina.
Leul este steaua zodiacului, cea mai stralucitoare. Sunt usor de recunoscut: sunt aceia care, privind un reflector, exclama:
- Trebuie sa vedeti cata stralucire ii confer!
Leul are o foarte buna parere despre sine. Daca iti este prezentat unul si tu ii spui:
-Imi pare bine sa te cunosc.
El va raspunde:
- Te inteleg.
Leii nu merg pe strada, ci defileaza. Daca strada este plina de magazine, Leul priveste vitrinele. Dar nu pentru a vedea ce este expus in ele, ci pentru a se privi pe sine. Moment in care va exclama:
- M-as cumpara daca n-as fi atat de scump!
Fecioara
Semn de pamant: recolta.
Trasatura caracteristica: ingrijorarea.
Fraza favorita: Permite-mi sa te contrazic.
Fecioara este o lupa cu picioare. Ajunge in casa ta si primul lucru pe care-l face este sa treaca cu degetul pe televizor pentru a vedea daca este prafuit. Si, cum are un umor sarcastic, iti va spune:
- Televizorul asta are un mileu foarte frumos pe el!
Nu-i scapa nimic! Sa fie ingrijorata este starea naturala a Fecioarei. Se va plange mereu:
- Sunt ingrijorat, sunt ingrijorat.
Si daca-i spune cineva:
- Dar nu se intampla nimic.
Fecioara va raspunde:
- Asta ma ingrijoreaza cel mai mult
Balanta
Semn de aer: briza.
Trasatura caracteristica: indoiala.
Fraza favorita: cateodata da, cateodata nu.
Gandeste rapid. Singurul inconvenient este ca, atunci cand ii vine o idee, odata cu ea, vine si indoiala.:
- Da, da, am hotarat, anul asta ma casatoresc.. . si daca nu anul asta, atunci anul viitor... sau in trei ani, n-am de ce sa ma grabesc.
Cantecele lui Julio Iglesias, reprezentant faimos al zodiei, sunt un tratat asupra indoielii: "nici nu te iubesc, nici nu te uit", "cateodata da, cateodata nu", 'nici pisica perfida, nici caine fidel". Niciodata nativii acestei zodii nu sunt siguri de nimic si asta ii transforma in niste certareti aproape profesionisti, dar nu vor recunoaste niciodata acest lucru. Din aceasta cauza, trebuie sa-i prinzi in capcana. Tu spui:
- Iti place sa te contrazici!
Si Balanta va raspunde:
- Nu-i adevarat! Si te pot contrazice cat vrei tu!
Scorpion
Semn de apa: lac.
Trasatura caracteristica: pasiunea.
Fraza favorita: te doresc.
Sunt usor de recunoscuti dupa ochii misteriosi. Scorpionul nu priveste, ci fixeaza direct. Ochii scorpionilor sunt ca niste ace fine care te impung atunci cand isi atintesc privirea. Pot fi hipnotizanti si pasionali, exagerat de pasionali. Cand te iubesc, te iubesc mai mult decat toti ceilalti. Daca te urasc, proportia se pastreza. Daca tu le faci cadou o carte, ei iti vor face cadou o enciclopedie. In ceea ce priveste viata amoroasa, situatia sta la fel. Tu le dai un sarut, ei vor face dragoste cu tine de trei ori la rand. Sau, daca ti i-ai facut dusmani, pazeste-te. Tu le spargi geamul la masina, el iti dau foc la casa. Sigur vor spune dupa aceea:
- Nu am inceput eu.
Sagetator
Semn de foc: jaratec.
Trasatura caracteristica: adevarul verde-n fata.
Fraza favorita: iti spun sincer...
Vitalitatea sa e epuizanta si intampina orice cu un suras. Sunt posesorii unui spirit delicat si a unor gafe imense. Ii recunosti cu usurinta in metrou sau in autobuz: cineva te calca de vreo 10 minute si inca nu-si da seama pentru ca te priveste si zambeste:
- Salut, salut!
Si, bineinteles, cand cineva iti surade asa, ce-i mai poti spune? Ce te calca pe picior? Nici sa nu-ti treaca prin cap! Daca o vei face, Sagetatorul iti va purta pica, va ridica piciorul si iti va da o lovitura in fluierul piciorului.
Sagetatorul este sincer, dar nu este subtil. Se incapataneaza sa spuna mereu adevarul verde-n fata; mai devreme sau mai tarziu, spune mereu ceea ce gandeste. De asta, iti sugeram ca daca vreun nativ al acestei zodii se apropie de tine si-ti spune:
- Iti voi spune adevarul...
Tu sa-i raspunzi:
- Dar ce ti-am facut eu?!
Capricorn
Semn de pamant: muntele.
Trasatura caracteristica: crede ca este indispensabil.
Fraza favorita: ce te-ai face fara mine?
Capricornul este o capra si caprele se lupta cu muntele si-l domina. Daca vezi un Capricorn care se arunca de la etajul zece, urmeaza-l, caci sigur o va lua in sus. Mai mult decat in noroc, crede in efortul propriu.
Capricornul, pentru a fi fericit, trebuie sa detina controlul asupra tuturor lucrurilor. Daca acest lucru nu este posibil, se enerveaza. Cam ca un preot Capricorn care, aflat pe patul de moarte, le spune calugaritelor care-l ingrijeau:
- Vai! Ce o sa se aleaga de voi, cand eu nu voi mai fi, cine o sa aiba grija de voi, cine o sa va ghideze pasii?
Si una dintre calugarite, cel mai probabil o leoaica, i-a raspuns:
- Nu va faceti griji, Parinte, ca si Isus Hristos a murit si ne-am descurcat si fara El.
Varsator
Semn de apa: damigeana.
Trasatura caracteristica: lenea (creativa, zice el).
Este o fiinta a viitorului care traieste in prezent ca si cum acesta ar fi trecutul. De-asta ne saluta ca si cum am fi prototipuri preistorice:
- Buna, Jurasicule. Cum iti duci existenta primitiva?
Le place sa surprinda cu jocuri de cuvinte si glume:
- Aseara, cand nu erai langa mine, imi lipseai. Acum imi prisosesti.
Nu te ingrijora, sunt doar incercarile lor de a parea originali.
Au cate o idee pe secunda; singurul inconvenient este ca atunci cand urmeaza sa o puna in aplicare, le vine alta, si alta, si alta. Dar, pana la urma, un Varsator se misca mai putin decat un arbitru de tenis. Ca acest nativ al zodiei care spunea:
- Mi s-au intamplat atatea lucruri de dimineata... ca nu numai ca nu am avut timp sa ma ocup de ele, dar mai sunt si epuizat...
Pesti
Semn de apa: rau.
Trasatura caracteristica: visul cu ochii deschisi.
Fraza favorita: nu stii ce-am patit?
Este semnul cel mai sensibil al zodiacului.. Sunt atat de schimbatori incat par ca ar avea centrul rasului si al plansului intersanjabile. Pestii plang pentru ca le-a murit matusa si, in urmatoarea secunda, se prapadesc de ras pentru ca aceasta, biata de ea, este atat de grasa incat nu incape in sicriu.
Pestii, mai mult decat a trai, stiu a exista.
Daca cineva se apropie de un nativ al acestei zodii in timp ce acesta priveste apusul si-l intreaba:
- Ce faci?
Pestii raspund, fara sa inceteze sa priveasca cerul:
- Nimic.
Celalalt intreaba:
- Si nu te plictisesti?
Pestii vor raspunde:
- Daca nu sunt intrerupt, nu.

Crezi ca ai ceva de adaugat?
Iote-aici: http://forum.despresinguratate.com/showthread.php?tid=17
(Ultima modificare: 06-11-2013 12:55 PM de BrizBriz.)
09-05-2013 04:51 PM
Găsește toate mesajele acestui utilizator Citează acest mesaj într-un răspuns
BrizBriz Deconectat
SuperMod
*******

Mesaje: 424
Data înregistrării: Apr 2013
Reputație: 0
Răspuns: #6
RE: Horoscopul zilei de azi
Defectele zodiilor
Berbec

Plin de curaj si entuziasm, Berbecul are capacitatea de a initia numeroase proiecte de-a lungul timpului. In schimb, adesea isi pierde interesul la jumatatea drumului si nu are capacitatea de a duce la bun sfarsit ceea ce a inceput.
Pe de alta parte, Berbecul vrea mereu sa ii convinga pe cei din jur ca are dreptate, chiar si atunci cand nu este asa.
Taur
Desi are capacitatea de a finaliza cu brio orice tip de sarcina, Taurul este o zodie care se mobilizeaza greu inainte de a incepe orice. Are nevoie sa lucreze in ritmul lui si nu accepta niciun fel de interferenta din exterior. In plus, atunci cand si-a pus in minte ceva, Taurul se poate dovedi cea mai incapatanata zodie din intreg horoscopul.
Gemeni
Nativul din Gemeni se dovedeste adesea o persoana pe care nu te poti baza, fiind prea schimbator in atitudini si prea indragostit de libertate. In plus, aceasta zodie mentala poate avea tendinta de a-i manipula pe ceilalti prin intermediul cuvintelor, nefiind dispusa decat rareori sa-si arate adevaratele sentimente.
Rac
Nativul din zodia Rac da dovada de o mare sensibilitate care, prost directionata, il poate face adesea sa fie susceptibil si defensiv. In plus, pentru a-si asigura confortul emotional de care simte ca are atata nevoie, Racul nu ezita sa-i santajeze sentimental pe cei din jurul sau.
Leu
Nativul din zodia Leu este excelent dotat pentru pozitii de conducere, insa poate deveni rapid extrem de autoritar si orgolios. In plus, fiind o zodie temperamentala, se manifesta adesea puternic si chiar violent in fata provocarilor.
Fecioara
Nativul din zodia Fecioara este excelent dotat pentru munca de detaliu, insa are adesea tendinta de a pierde din vedere imaginea globala. In plus, concentrarea excesiva pe amanunte il poate face sa devina rece cu cei din jur, intransigent si vesnic ingrijorat.
Balanta
Cautand mereu sa atinga echilibrul, Balanta este adesea nehotarata si prea aplecata catre compromisuri. Poate avea tendinta de a se baza mereu pe ceilalti pentru a se pune in miscare, iar zelul sau oratoric este....interminabil.
Scorpion
Pasional in tot ceea ce face, Scorpionul poate da dovada de tendinte distructive si auto-distructive. In nevoia sa de a controla totul in jur, nativul Scorpion cade adesea prada posesivitatii si se manifesta cu impetuozitate in fata provocarilor. In plus, ca toate celelalte zodii fixe din horoscop, Scorpionul se poate dovedi extrem de atasat de ideile si opiniile sale.
Sagetator
Sociabil si jovial, Sagetatorul are tendinta de a fi brutal de sincer uneori, ignorand sensibilitatea persoanelor din jur in numele deschiderii si echitatii. In plus, indragostit cum este de filozofie si de latura estetica a lucrurilor, Sagetatorul poate neglija cu usurinta aspectele practice si uneori adevarata esenta a lucrurilor.
Capricorn
Muncitor si ambitios, Capricornul da dovada cel mai adesea de o atitudine pesimista in fata vietii. Ii lipseste puterea de a se bucura de micile placeri cotidiene si ii judeca uneori pe ceilalti ca fiind prea slabi sau lenesi. Isi cenzureaza emotiile mai bine ca oricare alta zodie din horoscop, fiind predispus la singuratate si inchidere in sine.
Varsator
Nativul din Varsator se remarca printr-o mare originalitate, dar, in mod paradoxal, si prin dogmatism. Considera ca solutiile gasite si aplicate de el sunt cele mai bune, incercand sa-i convinga de aceasta pe toti cei din jurul lui. In plus, Varsatorul se poate dovedi extrem de independent si detasat in dragoste, punandu-si adesea prietenii pe primul loc in fata persoanei iubite.
Pesti
Fire sensibila si visatoare, nativul din zodia Pesti se dovedeste adesea nehotarat, schimbator si dependent emotional. Se manifesta plin de altruism, pana in punctul in care nu mai are nimic sa-si ofere sie insusi. In aceste momente, poate deveni cu usurinta depresiv, sau poate avea tendinta de a evada din realitate prin diverse mijloace.
(Ultima modificare: 31-07-2013 10:47 AM de BrizBriz.)
31-07-2013 10:46 AM
Găsește toate mesajele acestui utilizator Citează acest mesaj într-un răspuns
BrizBriz Deconectat
SuperMod
*******

Mesaje: 424
Data înregistrării: Apr 2013
Reputație: 0
Răspuns: #7
RE: Horoscopul zilei de azi
12 motive pentru care te afli in zodia ta

BERBEC :
1. Primul motiv pentru care esti un Berbec : Esti foarte hotarat !
2. Niciodata nu te plictisesti.
3. Opiniile sunt intotdeauna prezente.
4. Ai realizat mari lucrari de pionierat.
5. Motto-ul tau : Aventurierii suntem noi.
6. Iti place mancarea gen fast – food.
7. Te inalti ( te ridici ) inainte de a privi.
8. Pasional, pasional, pasional…
9. Intotdeauna vrei sa fi primul in ceea ce faci.
10. Oh ! Temperamentul tau.
11. Ai gusturi indraznete.
12. Open mind : Nu cu ochii se poate vedea in intuneric.
TAUR :
1. Primul motiv : Renuntarea iti este un concept strain.
2. Motto-ul tau: Mai bine te lupti decat sa intorci spatele.
3. Vei manca orice.
4. Niciodata nu vei primi premiul pentru « tactica » .
5. Muncesti prea mult.
6. Iti place incaltamintea practica.
7. Noi stim (toata lumea stie) ca o vei face (vei duce proiectul la bun sfarsit).
8. Esti, oh, atat de romantic…
9. ...si atat de sociabil.
10. Pentru mintea ta iscoditoare, nu exista taine.
11. Iti place sa te asociezi cu parteneri puternici.
12. Open mind : Atunci cand o usa se inchide, se deschide alta.
GEAMAN :
1. Esti maret la multiple sarcini.
2. Vorbesti, vorbesti, vorbesti…
3. Iti plac lucrurile noi.
4. Motto-ul tau : Cred orice, atata timp cat iubesc.
5. Nimeni nu te intelege (esti un neinteles) .
6. Nu esti confuz cand vine vorba de dovezi.
7. Faci prietenii solide.
8. Esti cu adevarat amuzant.
9. Niciodata nu furi.
10. Etalezi o spontanietate care iti amplifica naturaletea.
11. Esti pe aceeasi frecventa cu ritmurile societatii.
12. Open mind : Fantezia nu este decat inceputul.
RAC :
1. Exerciti o atractie mistica.
2. Nu poti ascunde ceea ce gandesti.
3. Iti place sa stai acasa.
4. Adori mancarea buna (sanatoasa) .
5. Consideri ca ti se ranesc cu usurinta sentimentele.
6. Motto-ul tau : Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta.
7. Te comporti ca o closca cu puii ei.
8. Te gandesti ca esti intr-o continua distractie.
9. Iti place sa ii indestulezi pe oameni, sa-i hranesti.
10. Lasa-ma sa-ti plang pe umar !
11. Nimeni nu iti poate impune o idee sau o atitudine.
12. Open mind : Si a trai este un act de creatie.
LEU :
1. Niciodata nu vei fi un las, un om slab.
2. Mereu, gata de drum.
3. Motto-ul tau : Sunt cel mai bun !
4. Un asa magnetism animalic…mai rar.
5. Te poti plange cu voce tare.
6. Iti place ca oamenii sa depinda de tine.
7. Nascut actor – ai actoria in sange.
8. Intotdeauna distractiv sa-l ai in preajma.
9. Legaturi pline de semnificatii.
10. Charisma si hotarare de a izbandi
11. Te implici fara rezerve in ceea ce faci.
12. Open mind : Un copac are multe ramuri si frunze , dar o singura tulpina.
FECIOARA:
1. Expert in folosirea cuvintelor.
2. Motto-ul tau : Realizarea cea mai mare a unei persoane cu adevarat ambitioase poate fi simpla amabilitate.
3. Faci cele mai pertinente recenzii critice.
4. Atat de elegant si curat.
5. Mentii standardele altora la cote inalte.
6. Potrivit pentru a fi un mare comediant.
7. Esti foarte bun in a-ti ascunde emotiile.
8. Model de constrangere excesiva.
9. Sincer si real.
10. Complet concentrat asupra obiectivelor.
11. Detaliile sunt viata ta.
12. Open mind : Nu intotdeauna calea cea mai grea este si cea mai buna.
BALANTA:
1. Vrei ca toata lumea sa fie fericita.
2. Motto-ul tau : Am gust in toate.
3. Nu ai idei sau prejudecati preconcepute.
4. Oh, atat de iubitor.
5. Iti place sa fii drept.
6. Super sensibil.
7. O furtuna a mintii, dar de lux.
8. Urasti sa iei o decizie.
9. In continuu iti redecorezi casa.
10. Mare amator de senzational.
11. Iti cunosti bine limitele.
12. Open mind : Toti muncim pentru Dumnezeu. Este un patron dur si salariul nu-i intotdeauna grozav, dar exista destule rasplati.
SCORPION:
1. Nu are frica.
2. Oh, atat de misterios.
3. Vrea ceea ce tu nu poti avea.
4. Motto-ul tau : Lasa-ma in pace !
5. Un ganditor atat de profund.
6. Esti un spirit fara granite.
7. Ai o limba cam ascutita.
8. Oare iti dai seama cat de rebel esti ?
9. Cercetezi vietile altora cu ochi critici si precisi.
10. Acorzi o mare insemnatate bunului simt.
11. Personaj care modifica actiunea piesei.
12. Open mind : Sa pierzi cu eleganta poate fi o victorie importanta.
SAGETATOR:
1. Esti o ratusca norocoasa.
2. Motto-ul tau : Media mea este buna, pe bune! Vorbesc serios!
3. Vei calatori oriunde pentru orice.
4. Viata de petreceri.
5. Bun simt al umorului.
6. Iti plac prietenii tai la nebunie.
7. Mai multa rabdare decat o stanca.
8. Nu suporti sa ti se puna pumnul in gura.
9. Fa un eveniment olimpic decat sa fi un antrenor de pampalai.
10. Extrem de competitiv.
11. Momentul cel mai important – Prezentul.
12. Open mind : Simplele realitati ale vietii cotidiene au o legatura importanta cu lumea idealurilor marete.
CAPRICORN :
1. Muncesti cu inteligenta nu cu greutate.
2. Timpul este intodeauna de partea ta.
3. Motto-ul tau : Prefer sa lupt decat sa ma schimb.
4. O asa clasa…mai rar.
5. Tie iti pasa ceea ce altii gandesc.
6. Ca iepurasul cu baterii energizer – continui sa functionezi la nesfarsit.
7. Intuitia nu te inseala.
8. Arme puternice – inteligenta si ironia.
9. Stii sa improvizezi.
10. Nu iti place sa faci « valuri » .
11. Flexibil in codul moral.
12. Open mind : Emotiile pot fi calmate cu ajutorul respiratiei.
VARSATOR:
1. Rareori incerci sa faci ceva la care stii ca nu te pricepi.
2. Motto-ul tau : Informatia inseamna Putere.
3. Atat de independent.
4. Imprevizibil total.
5. Fascinat de tot ce il inconjoara.
6. Dornic sa salveze lumea.
7. Nu ii pasa ceea ce cred ceilalti.
8. Pastreaza optiunile deschise.
9. Un nonconformist notoriu.
10. Individualist in alegerile pe care le faci.
11. Iti plac delicatesele neobisnuite.
12. Open mind : Lumea necunoscutului trebuie intotdeauna respectata.
PESTE :
1. Un farmec si o imaginatie atragatoare.
2. Niciodata nu arunca nimic...
3. Motto-ul tau : In cotidian, exista miracole ce se repeta mereu.
4. Atat de retras, pustnic…
5. Intotdeauna meriti mai bun, mai bine.
6. Compasiv si generos.
7. Nici pe departe usor de determinat.
8. Poate fi foarte la obiect.
9. Inclinat spre conceptualizare.
10. Supraincarcat cu enormitatea universului.
11. Emotii profunde si sensibile.
12. Open mind : Precautia nu trebuie confundata in mod gresit cu lasitatea.
25-08-2013 07:59 PM
Găsește toate mesajele acestui utilizator Citează acest mesaj într-un răspuns
BrizBriz Deconectat
SuperMod
*******

Mesaje: 424
Data înregistrării: Apr 2013
Reputație: 0
Răspuns: #8
RE: Horoscopul zilei de azi
Zodiile si vizita pe lumea cealalta
Berbec: ”Cine-i seful aici? Vreau sa-l vad pe Zeul Suprem acum! Sunt mort? Zau, nu am crezut ca mi se poate intampla chiar mie!! De unde pot sa fac rost de un palat de cristal luminat ca ala??”
Taur: Parasindu-si corpul, Taurul realizeaza ca nu mai are stomac si se intoarce instantaneu in corp, fara sa vada tunele, lumini sau entitati ceresti, ceea ce il face sceptic pentru tot restul vietii.
Gemeni: Ideea de baza in cazul Gemenilor nu este experienta in sine, ci felul in care o pot infrumuseta atunci cand o povestesc (sau o scriu). De vreme ce Gemenii se simt bine in orice lume,mai putin intr-una fara telefoane, internet sau alte mijloace de comunicare,se intorc in corp destul de repede - iar gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.
Rac: Racii traiesc cam 125 ani si, in general, nu au de-a face cu moartea aparenta. In schimb, din cand in cand, se pot apropia de ceea ce restul numesc ” viata”, atunci cand isi fac curaj sa iasa din casa pentru cumparaturi.
Leu: ” Nuuuuuuuuuuuu.NU am murit! Nu, nu nu!! Cine-s aia in alb? Ce naiba canta acolo..? Suna complet aiurea. Eu pot sa cant mai bine! Unde e dirijorul? Vreau un microfon acum! Si nu ma deranjati, decat daca e vorba de un impresar important!”
Fecioara: Dupa 60 ore de munca in continuu, Fecioara pica franta si paraseste corpul, ajungand intr-un tunel de lumina ce straluceste de curatenie.. insa, in curand, incepe sa se ingrijoreze la gandul ca cei dragi au ramas singuri si fara ajutorul ei, asa ca revine in corp instantaneu, se ridica, spune ca e ok si se uita la ceas pentru a vedea daca nu cumva e in intarziere.
Balanta: In corp, in afara corpului, in cele din urma spiritul se hotaraste sa iasa. Balanta vede un tunel la capatul caruia se afla o fiinta luminoasa. ” Sa fie Iisus? Stai asa, poate e Kwan Yin. Hainele alea sunt stilul ei”. Nereusind sa se hotarasca daca sa traverseze tunelul (ce ar fi moartea daca nu ai cu cine sa o imparti??), Balanta se trezeste inapoi in corp din greseala, iar primul gand este sa deschida o agentie matrimoniala pentru suflete..
Scorpion: De vreme ce majoritatea Scorpionilor au 9 vieti,acestia sunt tentati sa experimenteze multe feluri de moarte aparenta (uneori provocata de ei insisi). Cand se despart de corp, o foarte mica parte din ei traverseaza tunelul de lumina fara a intalni o fiinta astrala cu care sa faca sex. Intrebati pe cine ar dori sa intalneasca la celalalt capat - 75% vor numi vampirul preferat, iar Meduza este urmatoarea optiune.
Sagetator: Parasindu-si corpul, Sagetatorul nu se poate abtine sa nu rada de felul stupid in care a facut-o. Dupa ce reuseste intr-un fel complet aiuristic sa strapunga tunelul de lumina, refuza sa se intoarca in corpul pe care a incercat sa il abandoneze atata timp,printr-o serie de accidente datorate neindemanarii proverbiale. Deoarece este foarte curios daca religiile “organizate” sunt valide,profita de ocazie pentru a invata cateva lucruri esentialepana cand,satule, entitatile astrale, il trimit inapoi in corp, pentru cat mai mult timp posibil.
Capricorn: Capricornului ii ia ceva timp sa realizeze ca a murit, mai ales ca pe lumea celalalta sunt locuri speciale, amenajate ca niste birouri, in care sunt instalati Capricornii. Un domn batran si distins le inmaneaza un manual numit” Cum sa reusesti in afacerile astrale”, un exemplar de “evaluarea muncii” ( pentru profani-evaluarea faptelor bune si rele din timpul vietii) si o nota roz (reinviere).Capricornii se intorc destul de repede in corp, nefiind capabili sa indure existenta non-fizica.
Varsator: Varsatorul ajunge in Rai, vede ca nu este condus prin consens si se duce in Iad, unde macar e anarhie si regulile sunt facute pentru a fi incalcate. Intr-un mod ironic, experienta Varsatorului e destul de traditionala- Dumnezeu- Tatal, Sf. Petru, coruri de ingeri,etc, deci un alt motiv pentru a opta pentru Iad. O data ajuns acolo,il enerveaza la culme pe Satan & Co. cu ideile lor de reforme, asa ca sunt trimisi de urgenta inapoi in corp.
Pesti: Dintr-un motiv sau altul, Pestii nu prea observa moartea aparenta. In schimb, intr-o zi de munca normala, multi Pesti spun ca vad fiinte cu figuri suferinde care le spun intr-un mod calm sa se intoarca in corp.
(Ultima modificare: 07-11-2013 12:22 PM de BrizBriz.)
07-11-2013 12:21 PM
Găsește toate mesajele acestui utilizator Citează acest mesaj într-un răspuns
BrizBriz Deconectat
SuperMod
*******

Mesaje: 424
Data înregistrării: Apr 2013
Reputație: 0
Răspuns: #9
RE: Horoscopul zilei de azi
Horoscopul chinezesc pentru 2014: Anul Calului de Lemn

Horoscopul pentru 2014 desemneaza acest an ca fiind sub patronajul Calului de Lemn. Acest animal nobil iubeste libertatea insa elementul lemn ii da o doza de stabilitate. 2014 va fi un an generos cu toata lumea si apar numeroase ocazii pentru dezvoltarea profesionala.
Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam de faptul ca patronul acestei perioade este foarte imprevizibil, ceea ce inseamna ca ne asteapta surprize pe toate planurile.
Poate fi anul marilor schimbari insa de asemenea, status quo-ul poate ramane neschimbat. Trebuie sa ne adaptam din mers si sa fim gata sa luam decizii radicale pentru uneori, cea mai mare greseala este inactiunea.
Cei nascuti in alti ani guvernati de Cal (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002) vor simti din plin nevoia de independenta a patronului lor si este foarte posibil ca viata lor amoroasa sa sufere schimbari radicale.
(Ultima modificare: 11-11-2013 11:26 PM de BrizBriz.)
11-11-2013 11:25 PM
Găsește toate mesajele acestui utilizator Citează acest mesaj într-un răspuns
BrizBriz Deconectat
SuperMod
*******

Mesaje: 424
Data înregistrării: Apr 2013
Reputație: 0
Răspuns: #10
RE: Horoscopul zilei de azi
Horoscop erotic: Capriciile erotice ale barbatului din fiecare zodie
Berbec

Berbecii sunt barbati foarte energici si rezista in pat mult si bine! Fanteziile lor sunt destul de usor de indeplinit pentru ca nu viseaza sa te atarne de tavan ca Spiderman. Ei au nevoie de aventura si adrenalina.
De aceea,lei place sa faca sex in locuri publice in speranta ca vor fi prinsi de o politista sexy care vrea sa se alature. Adora sexul de dimineata, pe nepusa masa si cu cat se zgaltaie patul mai tare, cu atat sunt mai multumiti de prestatia lor.
Taur
Nativii in Taur sunt persoane foarte senzuale insa in acelasi timp sunt si foarte introvertite. De aceea, singura maniera de a afla ce ii place mai exact unui Taur este sa incerci de toate pana striga BINGO! De cele mai multe ori, ei sunt foarte romantici asa ca nu ai nevoie de abilitati de acrobata. Cea mai ascunsa dorinta a barbatului Taur este sa stea pe spate si sa isi lase partenera sa faca munca grea din cand in cand.
Gemeni
De felul lor, barbatii Gemeni sunt veseli, deschisi si foarte comunicativi. Au multa energie iar o buna parte din aceasta intentioneaza sa o arda in pat. Trebuie sa tii cont de faptul ca cea mai erogena zona a unui barbat Gemeni este creierul.
Rac
Barbatii Raci sunt niste oameni destul de complicati. Ca sa se dezbrace de haine si de inhibitii, ei trebuie sa se indragosteasca mai intai. Apoi le va va fi foarte usor sa isi exprime dorintele. De regula nu au o fantezie ascunsa pentru ca pun in practica aproape tot ce le trece prin cap atunci cand iubesc. Cu toate acestea, poti sa condimentezi relatia voastra dandu-i intalnire in holul unui hotel si facandu-va de cap intr-un loc confortabil in care nu trebuie sa va faceti griji pentru cearceafuri si draperii.
Leu
Cei nascuti in aceasta zodie sunt foarte patimasi din fire si nu au fantezii secrete pentru simplul motiv ca se exprima pe sleau in pat si spun exact ce anume si cum isi doresc. Sunt foarte energici dar au obiceiul sa fie uneori egoisti.Daca vrei sa-l surprinzi pe barbatul Leu trebuie sa ai multa incredere in tine si sa preiei controlul. Domina-l, da-i ordine si pedepeste-l daca nu e ascultator. Nu iti face griji, se va intoarce sa ceara mai mult.
Fecioara
In ciuda aparentei lor de barbati decenti, barbatii Fecioara sunt niste mici perversi in pat. Insa pentru a-si da curs fanteziilor, ei trebuie sa fie indragostiti de partenera lor si sa aiba incredere in ei. Una dintre dorintele secrete ale Fecioarelor necesita catuse si bice (de decor).
Unii dintre ei merg inca si mai departe si nu ar spune nu unei partide de sex in 3, cu partener la alegerea ta.
Balanta
Nativii in Balanta sunt metodici, organizati si foarte politicosi in multe dintre aspectele vietii lor. Poleiala de eleganta se opreste insa pe pragul dormitorului. Aici nu mai exista limite pentru ei si una dintre marile lor fantezii este de fapt sa iti indeplineasca tie o dorinta erotica.
De asemenea, le plac femeile dominatoare si mai ales, cele care nu se tem sa foloseasca in pat cuvinte picante.
Scorpion
O partida de sex cu un Scorpion este un adevarat carusel de senzatii. In functie de starea lor de spirit, barbatii Scorpion pot fi foarte romantici si grijulii. Pe de cealalta parte, uneori piere si ultima doza de romantism din ei si devin foarte salbatici in pat. Trag de par, musca si zgarie.
Sa nu te mire daca a doua zi iti numeri vanataile de pe gat sau de pe sani, chiar si din alte locuri. Una dintre cele mai aprinse fantezii ale Scorpionilor este sa fie legati la ochi si sa fie surprinsi de partenera lor.
Sagetator
Cei nascuti sub semnul Arcasului sunt niste visatori fara pereche si au o doza de sensibilitate care ii face absolut irezistibili. Nu te lasa pacalita insa de alura lor misterioasa. In pat, ei sunt aventurieri si le plac experientele noi. Desi nu o vor recunoaste, ei isi doresc sa fie surprinsi de catre partenere, daca se poate intr-un loc public.
Nu sunt exhibitionisti insa le place fiorul de adrenalina. Sunt foarte sensibili la frumos si adora corsetele cu dantela si hainele semitransparente, de preferat foarte usor de rupt cu dintii.
Capricorn
Tine-te bine daca partenerul tau este Capricorn! De regula, barbatii nascuti in aceasta zodie sunt foarte ambitiosi si se concentreaza asupra carierei. In pat sunt foarte greu de strunit si au cele mai nastrusnice idei.
Au fantezii sexuale dintre cele mai variate, de la corsete de piele la tocuri cui pana la sexul la inaltime. Suspendat de o coarda daca se poate. Daca nu, se multumeste si cu sexul in natura pe piscuri de munte.
Varsator
Nativii in Varsator au o imaginatie bogata si vor transforma cu mintea lor in fetis tot ce pare nou si de inalta tehnologie. Asa ca asteapta-te sa aduca in dormitor cele mai noi jucarii sexuale sau cele mai traznite gadgeturi. Una dintre fanteziile lor este sexul la telefon (sau pe webcam). De asemenea, ii incita ideea unui menaj a trois, a quatre, a cinq, pana unde il tin bateriile.
Pesti
Daca e sa-i crezi pe cuvant, Pestii sunt niste romantici pupaciosi si afectuosi nevoie mare! Sigur ca au si o latura foarte tandra insa daca reusesc sa scape de inhibitii, vei descoperi ca cea mai mare fantezie a lor este legata de picioare. La propriu! Se dau in vant dupa senzatia de neputinta si le place ca partenera sa preia controlul. De aceea, se vor indragosti de femei cu caractere puternice, dominante si lipsite de inhibitii.
(Ultima modificare: 26-11-2013 09:57 AM de BrizBriz.)
26-11-2013 09:55 AM
Găsește toate mesajele acestui utilizator Citează acest mesaj într-un răspuns
Adaugă Răspuns 


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)

Întoarcere la începutul paginiiÎntoarcere la zona de conținut