Subiect Închis 
Regulament forum
Autor Mesaj
BoLec Deconectat
SuperMod
*******

Mesaje: 201
Data înregistrării: Apr 2013
Reputație: 0
Răspuns: #1
Regulament forum
REGULAMENTUL OFICIAL AL FORUMULUI DESPRE SINGURĂTATE

În momentul înregistrării se consideră că aţi citit şi însuşit prezentul Regulament şi sunteţi de acord cu regulile stabilite şi descrise în mod explicit în cadrul acestui topic. Odată cu înregistrarea, toţi membrii acestui Forum le acceptă şi se supun acestora.
Echipa Forumului „Despre Singurătate” îsi rezervă dreptul de a atenţiona, cenzura, suspenda și șterge profilele userilor care le încalcă.

Prezentul Regulament poate să nu acopere toate situaţiile care pot apărea pe Forum. În acest caz măsurile care se vor lua vor avea în vedere buna funcţionare a Forumului astfel încât discuţiile să decurgă într-o manieră civilizată.
Forumul "Despre Singurătate " îşi rezervă dreptul să modifice oricând prevederile prezentului Regulament.
Modificările vor fi aduse la cunoştinţă membrilor prin intermediul anunţurilor postate in cadrul acestui topic.
Înregistarea pe acest Forum reprezintă acceptul dumneavoastră pentru primire de corespondență comercială in conformitate cu legea.

Regulamentul prevede că:

- În cadrul acestui Forum nu se acceptă sub nicio formă rasismul şi discriminarea;
- Nu se permit nici un fel de ilegalităţi, sub orice formă s-ar prezenta acestea. Mai ales când mesajele dumneavoastră incită utilizatorii şi cititorii către actiuni ilegale;
- Este strict interzisă folosirea unui limbaj neadecvat (cuvinte obscene, ameninţătoare, abuzive sau indecente, înjurături, jignirea altor membrii sau/şi administratori/moderatori, utilizarea de afirmaţii maliţioase). Sunt strict interzise posturile cu conţinut sau linkuri de tip pornographic,material imoral şi ofensiv.
Nu este permisă postarea discuţiilor personale şi private fără consimţământul tuturor celor implicaţi în discuţii.

- Orice tip de publicitate este strict interzisă. Prin publicitate înţelegem thread-uri gen "vând" sau "cumpăr", precum şi vezi website-ul "X" sau oferta promoţională a firmei "Y";

- Nu se permit posturi făcute doar în scopul creşterii numărului acestora (gen "lol" sau "ok", sau cele off-topic şi fără sens).
Forumul nu trebuie confundat cu un chat. Mesajele fără aport de informaţie (gen "Marfă", "Mişto", "Beton", etc.) şi abuzul de iconiţe sau semne de punctuaţie sunt interzise;

- Nu sunt permise discuţii off-topic în mod abuziv precum şi discuţii în limbi străine;

- Pe Forum nu sunt admise comentarii legate de anumite decizii luate de Administratori şi Moderatori.
Administratorii sunt persoanele care deţin acest Forum, se ocupă cu partea tehnică şi administrativă, au dreptul de a gestiona orice mesaj postat şi nu răspund în faţa celorlalţi membrii pentru acţiunile lor.
Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalţi utilizatori ai Forumului, se supun acestui Regulament şi au grijă ca el să fie respectat;

- Pe Forum este permisă înregistrarea unui singur cont. Înregistrarea şi/sau folosirea mai multor conturi pe Forum duce la suspendarea acestora.
- Un utilizator care s-a înscris pe Forum şi nu şi-a activat contul timp de o lună de la data înscrierii, va fi şters;
- Un utilizator care s-a înscris pe Forum şi nu are activitate timp de 3 luni de la data ultimei postări, va fi automat şters din sistem;

- La cererea utilizatorului, contul acestuia va fi șters de către Administrator, însă activitatea sa și/sau postările din cadrul forumului pot rămâne, decizia de ștergere a acestora aparținând exclusiv Administratorilor.

De asemenea vă informăm că sistemul de avertizare practicat de acest Forum funcționează astfel:
- la 5 avertismente primite de utilizator din partea Administratorilor, contul acestuia va fi suspendat timp de o săptămână.
- la următoarele 3 avertismente, utilizatorul respectiv va fi exclus de pe Forum.


Toate informaţiile publice publicate de utilizatori, nu trebuie să încalce nici o lege sau statut. Aceștia acceptă explicit aceste condiţii și sunt responsabili (în concordanță cu legea și în condițiile acesteia) pentru informațiile, textele si pozele pe care le publică.

Toate informaţiile pe care utilizatorii acestui Forum le încarcă sau afișează, nu trebuie să încalce sau să împiedice buna funcționare a drepturilor de autor, patentelor sau mărcilor, sau drepturile intelectuale, de confidențialitate, personalitate sau publicitate a unei părti terțe.Drepturi de autor

DespreSingurătate.com ©2013. Toate drepturile rezervate. Toate textele, pozele, desenele și grafica de pe acest site web sunt protejate prin copyright. Le puteți imprima pentru uz personal. Pentru orice alt scop trebuie obținută permisiunea Administratorilor.

Când un utilizator introduce informații ce sunt destinate publicului, incluzând dar fără să se limiteze la textul, imaginile, desenele sau graficele pentru o pagină de profil, comentariu, descriere foto, etc., utilizatorul acordă Administratorilor licență nelimitată de a face propagandă, a utiliza, procesa, traduce sau modifica aceste informații.

Oricine poate adăuga, fără consimțământul autorilor, un link către acest site web, către produsele sau paginile individuale de pe acesta.
(Ultima modificare: 10-04-2013 04:35 PM de BoLec.)
07-04-2013 06:22 PM
Găsește toate mesajele acestui utilizator
Subiect Închis 


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)

Întoarcere la începutul paginiiÎntoarcere la zona de conținut