Despre Singurătate

Versiunea completă: ce mai faci, ce mai zici...
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4
Ce faci ? una din cele mai cretine intrebari din lume....Smiley_mad
Si tinde sa devina din ce in ce mai intalnita.

Ma intalnesc cu cineva pe strada:
EU (din mers) : Salut!
EL/EA : Ce faci ?
Deja ma blochez. Sa ma opresc si sa ii spun ca ma grabesc acasa fiindca fac pipi pe mine?
Dar, stai ca si EL/EA tot din mers a intrebat, n-a stat sa primeasca un raspuns. Oare daca tip in gura mare ca ma duc sa-mi schimb sexu’ …ma mai aude? Sau deja e prea departe?
Asa ca nu imi ramane decat o singura replica inteligenta.
......Smiley_shock
EU: Bine!

LoLec

Cauţi nod în papură. E întrebare de protocol.
Dar eu, de obicei, cînd întreb pe cineva ce face, chiar asta ma interesează. Şi, dacă sunt întrebat, răspund fix ce fac. Odată am spus că sunt pe veceu pentru că acolo eram. Bine, era o persoană apropiată şi am presupus că nu mă întreabă doar de protocol Big Grin
si? nu te-a intrebat si ce faceai pe veceu?...Smiley_wc
Să vă spun ce-mi trece mie prin cap acum, după ce am citit ce ați zis voi mai sus? Smiley_oneglass
un glonţ!
Da. Mă duc să iau un rudotel.
Care este boala cea mai grava a omului de azi? Stresul? Oboseala? Este stresul un moft?
Merg pe strada si vad oameni grabiti, foarte grabiti, tristi, incruntati. La birou, colegii sunt nervosi, parca trebuie sa arunce o bomba... Cunostintele mele au o stare de parca ar avea crampe la stomac. La cumparaturi toata lumea alearga, da buzna la case sa plateasca, la rafturile cu produse... Soferii in trafic sunt pusi pe fapte mari, sunt in stare parca de atac: depasiri triple, viteza maxima, nu mai cunosc nicio regula de circulatie. Ar fi posibil sa ma imbolnavesc din cauza stresului provocat de ceilalti?
(Ii las la o parte pe indolenti si lipsitii de bun simt si maniere.)

Stresul nu-i deloc un moft.
S-a contractat timpul. Traim prea repede, cu prea multe griji, marea majoritate generata din lipsa de bani. Muncim prea mult, pentru prea multi si nu suntem recompensati pe masura efortului. Gafaim de prea multa oboseala.

Zi ca stresul altora nu ne poate imbolnavi: ne poate enerva sau irita.
Posibil sa-l rezolvam cu un "du-te la draqu" bine simtit...Smiley_slapbackhead
(28-04-2013 09:40 AM)John A scris: [ -> ]Da. Mă duc să iau un rudotel.

(28-04-2013 05:44 PM)BrizBriz A scris: [ -> ](Ii las la o parte pe indolenti si lipsitii de bun simt si maniere.)

Stresul nu-i deloc un moft.
S-a contractat timpul. Traim prea repede, cu prea multe griji, marea majoritate generata din lipsa de bani. Muncim prea mult, pentru prea multi si nu suntem recompensati pe masura efortului. Gafaim de prea multa oboseala.

Zi ca stresul altora nu ne poate imbolnavi: ne poate enerva sau irita.
Posibil sa-l rezolvam cu un "du-te la draqu" bine simtit...Smiley_slapbackhead
BrizBriz, acum ma simt mult mai bine, ma simt eliberata de pesimism, de stresul altora! Nu sunt stresata. Am primit cele spuse de tine cu mult drag!
cu mare placere.
Astazi, sarbatorim Floriile. La multi ani, sarbatoritilor zilei! Nu stiu unde anume as putea adresa felicitari celor in cauza, asadar am comis-o aici!
(28-04-2013 06:38 PM)luciamanta A scris: [ -> ]Astazi, sarbatorim Floriile. La multi ani, sarbatoritilor zilei! Nu stiu unde anume as putea adresa felicitari celor in cauza, asadar am comis-o aici!

Smiley_champagne
Ce este mostenirea? Ce credeti?
Mostenirea este o bogatie, o avere. Mostenirea de la parintii nostri, de la oameni si mostenirea de la Dumnezeu, asa cred eu.
(28-04-2013 06:50 PM)luciamanta A scris: [ -> ]Ce este mostenirea? Ce credeti?

Ups! Asta-mi place maxim. Da' fii oleaca mai explicita, desi cam banuiesc pe unde bati..Smiley_superwink
Care e scopul ei, al mostenirii, vreau sa spun? Scopul ei este de a o folosi spre bine nostru, nu-i asa?
Mostenirea inseamna darurile materiale (terenuri, case, bani), dar si darurile, insusirile noastre, calitatile pe care trebuie sa le desavasim, practic, felul nostru de a fi.
(28-04-2013 06:58 PM)luciamanta A scris: [ -> ]Care e scopul ei, al mostenirii, vreau sa spun? Scopul ei este de a o folosi spre bine nostru, nu-i asa?
(Credeam ca te referi la altceva.)
Te referi la mostenirea in sens bun, durabila, pe care si tu s-o dai mai departe.
Da, asa s-ar presupune. Ca este pentru binele nostru.
Sau poti s-o si refuzi...daca poti.
Mostenirea parinteasca - insusirile, defectele - este scrisa in sufletul nostru, in subconstient. Asa cred. Nu caracterul se mosteneste de la parinti, ci temperamentul. Nu vroiam sa vorbesc despre conturile in banca. Ci despre altfel de conturi, conturile pe care le purtam cu noi mereu: bunatatea, dorul, dragostea, corectitudinea...
Dar detinem si o mostenire de la lume: scoala, cultura, educatie, evenimente, un intreg complex socio-cultural.
Daca nu pot sa scap de o mostenirea rea, in cazul acesta o pot administra bine. Nu-i asa? Ce hotarasc eu sa fac cu darul betiei, de exemplu, pe care il am de la tata? (E DOAR UN EXEMPLU) Ce se intampla cu mine? Acestei mosteniri ii spun: NU! Mostenirea prost folosita este un mare deserviciu.
azi imi trece prin cap o migrena. nu se da dusa si eu ma incapatanez sa nu-i fac tratatie cu niciun bulin. sa vedem care cedeaza prima.
Capul, garantat. Dar de ce tii tu neaparat sa chinui neuronii, in loc sa-i lovesti c-un amarat de antinevralgic? OMG, n-am sa reusesc niciodata sa va-nteleg!
(pe voi, femeile)
Vai...Smiley_swingSmiley_dilemma...ce dor, ce chin, ce jale...offfff offff, mai, mai...
Deja m-ai convins. O sa las cu limba de moarte sa canti la mine la pomana. Sunt sigur ca o sa te aud si mort. Si n-o sa ma mai intorc.
ba a cedat migrena, ca am virusat-o cu un soft de autohipnotizare "ma simt bine, foarte bine". Smile

LoLec

(29-04-2013 08:01 PM)BoLec A scris: [ -> ]Dar de ce tii tu neaparat sa chinui neuronii, in loc sa-i lovesti c-un amarat de antinevralgic? OMG, n-am sa reusesc niciodata sa va-nteleg!
(pe voi, femeile)

Cred că n-ai nimerit la viaţa ta nici o ipohondră fanatică, altfel n-ai mai zice asta. Prefer o... nu ştiu dacă există antonim pentru "ipohondru".
azi fac asa si asa. mai mult asa, decat asa...Smiley_woot
azi, acum, am venit de la Ateneu, unde am ascultat o pianista superba, si la chip si la talent, deci ma simtzesc divin. Nu-s o mare melomana, dar am constatat ca cea mai rapida si eficienta metoda de scuturare de "zgura" in care traim e o auditie muzicala, intr-un decor superb, si-ntr-o ambianta acustica de vis. Cum ma umplu de dezgust fata de realitatea romaneasca, cum dau o fuga la opera si ma curat pentru cateva zile...
super si bravo tie!
eu n-am nicio pasiune care sa ma scoata macar un pic din rutina zilnica, si zilnica, si zilnica...
Pagini: 1 2 3 4
Adresă(URL) de referință